KILIÇ: YALAN HABER YAPTIRANLARI KINIYORUM

Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, kongre sürecinde yaşanan bilgi kirliliğine dikkat çekerek, “Yalan haber yaptıranları kınıyorum” dedi.

25 Nisan 2012 Çarşamba 09:18
KILIÇ: YALAN HABER YAPTIRANLARI KINIYORUM
Ak Parti İl Yönetimi dün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Murat Kılıç 13 Mayıs’ta planlanan kongrenin aynı tarihte Trabzon’da yapılacak olan Gençlik şöleni nedeniyle ertelendiğini bildirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye katılmak istediğini ancak Trabzon’daki programla çakışması nedeniyle kongrenin 29 Haziran’a alındığını kaydeden Başkan Kılıç, “Bu konuda bazı spekülasyonlar yapıldı. Bu tarihi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan belirledi. Bunun altında bir şey aramanın anlamı yok” dedi.
“KİMSE GÖREVDEN ALINMADI”
Kongre sürecinde bir takım dedikodular yayıldığını ve yalan, yanlış haberlerin yapıldığını ileri süren Başkan Kılıç, Erzurum İl Koordinatörü Afyon Milletvekili Ahmet Kocabey’in görevden alınmadığını bildirdi. Başkan Murat Kılıç, şunları söyledi: “Erzurum il koordinatörümüz Ahmet Kocabey, Erzurum’a geldi. İl ve ilçe teşkilatımızda partililerle görüştü. Bu görüşmelerin sonunda ‘Genel Merkezimizin adayı Murat Kılıç’tır şeklinde bir açıklama yaptı. Ancak baktık ki bu açıklamanın ardından bazı yayın organlarında Kocabey’in görevden alındığına dair haberler yer aldı. Öncelikle şunu söyleyeyim görevden alınma gibi bir durum yok. Bu yalan haberleri kimler yayıyorsa kınıyorum. Ak Partili olan birilerine yalan haber yaptırmak yakışmıyor” diye konuştu.
“BİZE SORUN SÖYLEYELİM”
Bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi için çaba harcadıklarını bu konuda basının da kendilerine yardımcı olmasını isteyen Başkan Kılıç, “Öğrenmek istediğiniz ya da duyduğunuz bir şey varsa bizlere sorun ne gerekiyorsa söyleyelim. Genel Merkezimizin de bizim de kapımız ardına kadar açık. Kimseden gizli saklı bir şeyimiz yok. Sorun söyleyelim. Yine gazetelerde yönetim kurulunda istifa olduğu yazıldı. Ancak bu da yalan. Kimse istifa etmedi. Çalışmalara katılmadıkları için üyeliği düşen arkadaşlarımız olmuştur ama kimsenin istifası söz konusu değildir” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.04.2012 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.