KAYA İFTAR SONRASI VATANDAŞLARI DİNLİYOR

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, iftar ve sahur arası vatandaşların çay sohbetlerinde onların sorunlarını dinliyor.

16 Temmuz 2013 Salı 13:55
KAYA İFTAR SONRASI VATANDAŞLARI DİNLİYOR
Göreve geldiği günden bu yana sempatik tavırları ve gösterdiği ilgi alaka ile herkesin gönlünde taht kuran Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, ramazanda da dert dinlemeye devam ediyor.

Ramazan ayı münasebetiyle özellikle iftar sonrası vatandaşların çay geleneklerini sürdürdüğü açık alanlarda saatler süren sohbetler ederek onların sorunlarını dinleyen MHP İl Başkanı Kaya’ya ilgi hiç eksik olmuyor. Kaya’nın vatandaşın sorunlarını dinleyip yetkili mercilere aktarmasını bekleyen vatandaşlar muhalefetin bu tavrından oldukça memnun gözüküyorlar.

HER GÜN BİR MAHALLE

İftar sonrası çay sohbetlerine katılmak için her gün bir mahalleye giden MHP İl Başkanı Zekai Kaya, buralarda mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinden sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alıyor. Kaya’nın çoğu kez sahura kadar süren bu mahalle toplantılarında samimi ortamların olduğu gözlerden kaçmazken Kaya’nın bu geleneği ramazan ayı sonuna kadar sürdürmesi bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2013 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.