İŞTE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRAN KİŞİNİN KİMLİĞİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan kişinin kimliğinin Orhan Ö. olduğu belirtildi.

08 Nisan 2014 Salı 14:32
İŞTE KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRAN KİŞİNİN KİMLİĞİ
Orhan Ö. polise verdiği ilk ifadesinde Alperen Ocakları'na üye olduğunu ve Erzurumlu olduğunu belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olan bir kadın görevliye de yumruk isabet ettiği belirtildi.
SALDIRGAN BDP'Lİ DEĞİL
Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun saldırı öncesi grup salonuna gelişi sırasında, BDP'nin grup toplantısı sona ermişti. Saldırganın BDP'li olduğu yönündeki iddialar üzerine BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, gazetecilere yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti, bizden biri değil" dedi.
"ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik yumruklu saldırıya ilişkin, "Herkesi sukünete davet ediyorum. Demokrasi yolu engellerle doludur. Bu CHP liderine yapılan ilk saldırı değildir. Rahmetli İsmet İnönü'ye de taşlar atıldı ama bir tek hedefimiz var; bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Baskılar, şiddet bizi engelleyemeyiz biz hiçkimsenin önünde diz çökmemiş bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi yumruk atacak. Biz geri adım atacağız asla atmayacağız inaçlarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan Töremiş. 2014-04-08 15:14:01

AKP İktidarınla 30-Mart'ta Türkiye Seçime gidiyor?birçok ilde elektrikler kesiliyor oylar çalınıyor ve AKP seçimi kazanıyor.9-İnsanın hiçmi önemi yok,9,kişi seçimlerde ölüyor Tayyip'in gıkı çıkmıyor,Kılıçdaroğluna vuran adama Tayyip Erdoğan ömür boyu koruma tasis ederse hiç şaşmayın.