Haberiniz olsun, çoğu Meclis üyeliğine fit!

Haberiniz olsun, çoğu Meclis üyeliğine fit!

admin
admin
11 Aralık 2018 Salı 12:39
Haberiniz olsun, çoğu Meclis üyeliğine fit!

Vedat REFAYELİ

Böylesi bir dönemde çok sayıda belediye başkan aday adayının çıkması çok da öyle tesadüfen değil. Şahsen ben sanmıyorum ki çoğu aday adayı gerçekten belediye başkan adaylığı bekliyor olsun.

Özellikle iktidar partisi AK Parti’de belediye başkan adaylığı için ismi geçenlerin bir çoğunun asıl nihayi hedefi meclis üyesi olabilmek! Bir çoğu meclis üyesi olabilmenin yollarından birisinin de belediye başkan aday adayı olmaktan geçtiğini sanıyor ve sebeple müracaatta bulunmuş.

En azından belediye başkan aday adayı olması halinde bir hak görüyor bir çoğu ve meclis üyesi edilmesinin rahat olacağını düşünüyor. Kaldı ki çoğu da zaten belediye başkan adayı gösterilmeyeceğine adı gibi emin ama ikinci Bugün için çoğu ilçe belediye başkan adayı belki bu iddiayı kabul etmeyebilir ama görünen o.

Geçmişte de bunun örnekleri var. Bu örneklerden sadece biri olarak Eyüp Tavlaşoğlu’nu gösterebilirim. Gerçi bu konuda iddiamın belki tutarlı bir tarafı çok görünmüyor, en iyisi beklemek.

Doğrusu ben belediye başkan adaylıkları belli olduktan sonra o işe özellikle bakacağım. Bir bakacağım ki belediye başkan aday adayı olup da ilçelerden meclis üyesi kaç kişi olmuş? Şurada az bir zaman kaldı, bekleyip göreceğiz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.