GÜNGÖR: BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİ PALANDÖKEN’DE KULLANMAK İSTİYORUM

2008 yılından beri Erzurum'da aktif siyasetin içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili olarak görevini sürdüren Tayyip Güngör, edindiği tecrübeyi Palandöken ilçesi için kullanmak istediğini söyledi.

13 Aralık 2013 Cuma 16:58
GÜNGÖR: BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİ PALANDÖKEN’DE KULLANMAK İSTİYORUM
Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Güngör, belediyeciliği bilen, yerel yönetimde tecrübesi olan, gelişen, değişen dünya ve ülkemiz şartlarını yakından takip eden, Palandöken ilçesiyle özdeşleşmiş, belde ve köylerini her yönüyle tanıyan, kendisini bu coğrafyanın evladı olarak tanımlayan Tayyip Güngör, “5 yıldır sürdürdüğüm Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilliği görevimden dolayı yerelde şehrin sorunlarına vakıfım, yeniden tahlil ettim ve çözüm için atılması gereken adımları projelendirdim. İnşallah, partimiz yetkili organlarının uygun görmesi halinde tüm bilgi, birikim ve tecrübelerimi gece-gündüz demeden Palandöken Belediyesi bünyesinde çok değerli hemşerilerimin hizmetine sunmak istiyorum. Rabbim fırsat verirse, Palandöken Belediyesi’ndeki görevimiz süresince şeffaf, katılımcı ve herkesi kucaklayan çözüm odaklı bir yönetim anlayışı ile çalışacağız ”dedi.

HALKA HİZMET HAKK’A HİZMET

Güngör, insanın yaşadığı beldenin özellikle insanın mutluluğuna katkısı olması gerektiğini anlattı. Güngör, her sabah hayata uyanan insanın, ‘iyi ki bu ilçede yaşıyorum’ diyebilmesinin önemine vurgu yaptı. Güngör, Erzurum’un Türk Kültür değerlerinin halen yozlaşmadan korunan bir kent olduğunu belirterek, “Bu kültürel değerlerin kenttin kimliğine yansıtılması; eskiden şairlere ilham olan, ressamların ilgi duyduğu, sanatın her alanında ilham kaynağı olacak büyük potansiyele sahip bu kentin, engellileri de rahat-huzur içinde yaşamı hak etmektedir. Bu hizmeti, yaşamı en kutsal hak olarak değerlendiren yüce yaradana hizmet olarak görüyoruz. Şiarımız temiz bir çevre, insan odaklı hizmet olacaktır. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla hareket ederek, hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız “ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 13.12.2013 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.