ERZURUM, BAŞBAKAN ERDOĞAN’A HAZIRLANIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın saat 16.00’da Erzurum İstasyon Meydanı'nda geçekleştirilecek olan miting alanının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 15:15
ERZURUM, BAŞBAKAN ERDOĞAN’A HAZIRLANIYOR
Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra ilk mitingini bugün Samsun’da gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan, yarın Erzurum İstasyon Meydanı’nda Erzurumlularla buluşacak. Miting alanının yapılacağı istasyon Meydanı’nda bir yandan tüm hazırlıklar devam ederken bir yandan da Erzurumlular, mitinge hazırlanıyor. Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim logolu TIR’ların getirildiği İstasyon Meydanı’nda miting öncesi gerekli bütün çalışmalar görevliler tarafından yapılıyor. Tarihi mitingin gerçekleştirileceği alanda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.
BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ERZURUMLU VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan ve yarın Erzurum’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Erzurumlu vatandaşlar tam destek vereceklerini söylediler. 

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretlerini Atatürk dönemi Milli Mücadele yıllarındaki gibi Samsun ve Erzurum’a gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan’a Erzurumlu vatandaşlardan tam destek geldi. Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren vatandaşlar, son derece doğru bir karar verildiğini ifade ederek Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini söylediler. Vatandaşlar, "Dünya lideri Başbakanımızı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sonuna kadar destekliyoruz ve seçimlerden sonra cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Başbakanımızın ikinci ziyaretini Erzurum’a yapması bizleri onurlandı. Cumhuriyetin temellerinin atılmasında önemli bir yere sahip olan Erzurum’u ziyaret edecek olan Başbakanımıza canı gönülden destek veriyoruz" dediler.

Türkiye’de ilk defa 10 Ağustos 2014 tarihinde halk tarafından seçilecek olan cumhurbaşkanlığı için aday olan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’da yapacağı miting öncesi şehirde büyük bir heyecan hakim olurken şehrin dört bir yanı Başbakan Erdoğan’ın resimleriyle donatıldı. Yarın saat 16.00’da İstasyon Meydanı'nda miting düzenleyecek olan Erdoğan, cumhurbaşkanı adayı olarak Erzurumlulara hitap edecek.

Editör

Son Güncelleme: 05.07.2014 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.