EFKAN ALA'YA SEVGİ SELİ

İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, beraberinde İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Memur Sen Konfederasyona bağlı Sağlık Sen Başkanı Abdullah Duman'ı ziyaret etti.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 23:28
EFKAN ALA'YA SEVGİ SELİ
İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, beraberinde İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Memur Sen Konfederasyona bağlı Sağlık Sen Başkanı Abdullah Duman'ı ziyaret etti. Efkan Ala, daha sonra, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde memurların sorunlarını dinledi. Efkan Ala,"Sizlerin sorunları bizler için önemli, bu sorunları bir kardeşiniz olarak görüyorum ve gerekli olan çalışmalar yaparak gidermeye çalışıyorum. Bundan zerre kadar kuşkunuz olmasın." dedi. 

BAKAN ALA, AZERİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Çeşitli temaslarda bulunmak ve görüşmeler yapmak için Erzurum’a gelen, Azerbaycan’da yayın yapan değişik basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan 12 kişilik Azeri Basın Heyeti, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’yla görüştüler. Bir pastanede yapılan görüşmeye Ala’nın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, işadamı Ali Demirhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ve Azeri gazeteciler katıldı. Efkan Ala, Azerbaycan ile Türkiye’nin tek millet iki devlet olduğuna vurgu yaparak kardeşliğin daha da pekişmesi için daha fazla etkinlikler yapılabileceğini belirtti. Bakan Ala, gazetecilere oltu taşı tespih hediye etti.

MAHALLE MECLİSİNİN AÇILIŞ KURDELASINI KESTİ

Bakan Ala, Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük sevgisi ile karşılanan Ala, burada halka hitap etti. Seçim hedefinin 6 da 6 olduğunun vurgusunu yeniledi. Açılışa ayrıca, İl başkanı Fatih Yeşılyurt, İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kollarlı yöneticileri, Gençlik Kolları yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

POLAT KARDEŞLERDEN AKÜLÜ ARAÇ TEŞEKKÜRÜ

Bakan Ala, kas erimesi teşhisi ile yürüyemeyen Erzurumlu Betül Polat (28), Merve Polat 'a (22) daha önce verdiği akülü araç sözünü yerine getirerek adreslerine gönderilmesini sağladı. AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı'na gelerek Efkan Ala'ya teşekkür eden Betül-Merve Polat kardeşler,"Sayın Bakanımız sizinle gurur duyuyoruz. Size teşekkür etmek için geldik. Allah sizden razı olsun. Devletimize zeval vermesin" diyerek teşekkür ettiler. Sayın Ala ise,"Biz AK Parti hükümeti olarak verdiğimiz sözleri yerine getiririz. Bundan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Sizler bizim ömür boyu emanetimizsiniz" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2015 23:29
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEfkan Ala
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.