DADAŞ HÜSEYİN SAYAN, İSTANBUL’DA İDDİALI

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Hüseyin Sayan, temayül yoklamasında desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederek hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

17 Mart 2015 Salı 17:42
DADAŞ HÜSEYİN SAYAN, İSTANBUL’DA İDDİALI
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Hüseyin Sayan, temayül yoklamasında desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederek hizmetlerine devam edeceğini söyledi.
İstanbul’da yapılan AK Parti temayül yoklamasında vatandaşlar ve teşkilat üyeleri, AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Sayan’a yoğun ilgi gösterdi.
SAYAN’A TEMAYÜL YOKLAMASINDA BÜYÜK İLGİ
7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde yapılan temayül yoklamasında İstanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sultanbeyli’nin sevilen Erzurumlu işadamı Hüseyin Sayan büyük ilgi gördü.
Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana ilgi odağı olan Hüseyin Sayan, temayül yoklamasına katılan teşkilat mensupları tarafından bilgi ve tecrübe yönünden donanımlı, sosyo- ekonomik yapı konusunda uzman kişi diye bahsedildi. Bunun yanı sıra, siyasi yaşamı ve yapmış olduğu görevlerdeki üstün başarıları, sevgi ve hoşgörü kültürünün temsilcisi, siyasetin yanında STK'lardaki yoğun çalışmaları ile de İstanbul'daki hemşerilerini en iyi şekilde temsil edebileceğine inandıklarını ve hayırsever kişiliğiyle ön plana çıkmış Sayan, Meclis’te görmek istediklerini dile getirdiler.

İNSANA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Yaptığı Sosyal çalışmalarla ses getiren Hüseyin Sayan, temayül yoklamasında kendisine yoğun ilgi gösterenlere teveccühleri için şükranlarını iletti. Sayan, “İstanbul’umuzun, sorunlarını biliyorum. Bölgemizin sorunlarının çözümü için gerekli projeleri yapacağım. Hep arkamda hissettiğim sizlerin desteği ile bu yolu beraber yürüyeceğiz. Milletimize hizmet etme fırsatını yakalamak bile benim için bir şereftir. Haklının yanında olup, ezilenlerin elinden tutacağım. Her zaman olduğu gibi yine insana hizmet hakka hizmettir diyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi. 





Editör

Son Güncelleme: 17.03.2015 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.