ÇOMOĞLULAR, BAŞARAN’I AĞIRLADI

Ak Parti Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran, Ak Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan ve Aşkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Çomaklı, Aşkale Çomoğluları Derneği’ni Ziyaret Etti.

25 Şubat 2014 Salı 23:16
ÇOMOĞLULAR, BAŞARAN’I AĞIRLADI
Başkan Adayı Başaran, sivil toplum kuruluşlarının toplumun ilerlemesinde önemli bir rol üstlendiğini belirterek, dernek yöneticileriyle fikir alış-verişinde bulundu.
Aşkale Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı, “İlçemizin son yıllardaki en önemli sorunu doğalgaz hizmetinden henüz faydalanılamamasıdır. Bir diğer sorun ise gerek kamu kurumları gerekse özel kuruluşlar olarak yeterli istihdam alanının oluşturulamamasıdır. Biz inanıyoruz ki, Başkan adayımız ve aynı zamanda aile dostumuz Enver Başaran Bey,  göreve geldiğinde bu kronik sorunlara çözüm bulma noktasında gayret gösterip çözecektir. Biz kendilerine dernek olarak bu önemli süreçte başarılar diliyoruz.” dedi.
Başaran, Çomoğluları ailesiyle geçmişten gelen akrabalık ve dostluk bağlarının olduğunu belirtti. Göreve geldikleri taktirde Aşkale’yi hak ettiği yere getireceklerini ifade eden Başaran, şunları söyledi: ”Aşkale Erzurum’un batıdan doğuya açılan kapısıdır. Bu münasebetle Erzurum’un imajı olma rolündedir. Ürettiğimiz projeleri hayata geçirerek, ilçemizin kaderini değiştireceğiz. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızla, ilçemizdeki kurumlarla ve halkımızla istişare içerisinde bu görevi en iyi şekilde icra edeceğiz.”
Ziyaret, yemek programının ardından sona erdi.   

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AK PARTİ 2014-03-03 23:46:35

çok rahat bi̇r seçi̇m olacak ama oy oranini artirmak gerek çomoğlulara teşekkür

Avatar
AŞKALELİ 2014-03-03 11:07:21

enver başaran çok değerli bir yönetici olduğunu gösterecektir.

Avatar
Serkan 2014-03-01 19:36:48

en rahat seçim kazanılacak ilçe ak parti̇ %65

Avatar
Ahmediye 2014-02-26 16:12:34

aşkale için enver başaran büyük bir şans kendisini şimdiden tebrik ediyorum.