CHP'NİN YENİ İL BAŞKANI, CANANOĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısı ile yeni il teşkilatı kamuoyuna açıklandı.

10 Aralık 2011 Cumartesi 16:19
CHP'NİN YENİ İL BAŞKANI, CANANOĞLU
Şahin Cananoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, Erzurum İl Başkanlığı görevine getirildiğini söyledi.
Yeni il Başkanı Şahin Cananoğlu, CHP'nin eski günlerine kavuşması için yeni çalışmalar yapacaklarını, yapılacak tüm çalışmaları da, il yönetiminde görev alan arkadaşlarıyla birlikte yürüteceklerini belirtti.
Konuşmasında Ak Parti'nin yapmış olduğu çalışmaların çoğunun CHP'nin projeleri olduğunu iddia eden Çananoğlu, bir çok ilde gerçekleşen teşkilat değişikliklerini ise yeni bir kan değişimi olarak nitelendirdi. Partinin yapılan değişikliklerle artık daha fazla aktif bir görev yürüteceğini dile getiren Cananoğlu, kadronun tamamen gençlerden oluştuğunu vurgulayarak, siyaseti Erzurum'da başka bir boyuta taşıyacaklarını söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.