CHP'DE KIZILOĞLU DÖNEMİ

CHP Erzurum İl Başkanlığı'na Tacettin Kızıloğlu atandı.

04 Ocak 2013 Cuma 16:45
CHP'DE KIZILOĞLU DÖNEMİ

Bir süre önce görevden alanan CHP Erzurum İl Başkanı Şahin Cananoğlu'nun yerine Tacettin Kızıloğlu atandı. Genel Merkeze çağrılan Kızıoğlu'na görev tevdi edildi. Konuyla ilgili konuşan Kızıloğlu, daha önce kendisine teklif yapıldığını fakat görevi kabul etmediğini, ikinci teklifin gelmesiyle kabul ettiklerini söyledi.
CHP'nin oy potansiyelini arttırmak için çalışacaklarını dile getiren Kızıloğlu, "CHP'de farklı görevlerde bulunduk. Elimizi taşın altına koyduk. Artık CHP'nin başarısı için elimizden geleni yapacağız. Bu atama şehrimize hayırlı olsun. Yapıcı muhalefet ilkesiyle Erzurum'u hak ettiği yere taşıyacağız. Erzurum siyasetin öncü şehirlerindendir. Genel Başkanımız da Erzurum'a büyük önem vermektedir." dedi.
CHP'de yeni yönetim önümüzdeki günlerde düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak.

Editör

Son Güncelleme: 04.01.2013 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuray TEMUR 2013-01-06 20:55:45

kılçdar oğlu erzurumu nekadar önemsediği erzurumu kazanmak için çok iddalı bir ismi örgütün başına getirdi erzurumda toparlanma ve akp de korku başladı.