BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN ERVAK’A ZİYARET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Erzurum Kalkınma Vakfını (ERVAK) ziyaret etti.

06 Mayıs 2013 Pazartesi 09:12
BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN ERVAK’A ZİYARET
BBP Erzurum Bölgesi Genişletilmiş İstişare Toplantısı için Erzurum’a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, toplantının ardından önce bugün Tortum’da 3 kişinin hayatını kaybettiği 11 kişinin de yaralandığı kazada Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine giderek yaralıları ziyaret etti. Ardından ERVAK’ı ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bir çok ilde Dadaşlarla iç içeyiz. Gerek İstanbul gerek Ankara ve memleketim olan Eskişehir’de her zaman Dadaşlarla beraber olduk. Erzurum insanı vatanına, milletine, ve dinine düşkün ve seven insanlardır. Bölge Genişletme İstişare Toplantısı için Erzurum’daki kardeşlerimizle bir araya geldik. Erzurum Türk milleti için ayrı önem taşımaktadır.” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin konuşmasının ardından ERVAK Başkanı Erdal Güzel’de öncelikle Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere bütün şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Güzel, ”Büyük Birlik Partisinin Erzurum için önemli ve ayrı bir yeri vardır.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ERVAK Başkanı Erdal Güzel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye Erzurum’un geleneksel kıyafetlerinden olan ehram ceket ve el yapımı olan bar ekibi maketi hediye etti.

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2013 09:13
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBBPERVAKDestici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.