BAŞKAN AYDIN, BAŞKAN ÖZ’E SÖZ VERDİ

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi, ’evet’ için Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile sahaya indi.

admin
admin
04 Mart 2017 Cumartesi 10:24
BAŞKAN AYDIN, BAŞKAN ÖZ’E SÖZ VERDİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu öncesi AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Horasan’a yaptığı ziyarette önce muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi, sonra Başkan Aydın ile birlikte vatandaşlardan destek istedi. Başkan Aydın, “Milletimizin bekası, devletimizin 2023-2053-2071 hedefleri için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni milletimize anlatacağız" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz konuşmasında, Nisan ayında yapılacak olan referandum sürecinin başta ülkemiz olmak üzere Erzurum'a ve Erenler şehri Horasan’a yarar getirmesi temennisinde bulunarak, “Nisan ayında yapılacak olan referandumdan başarılı bir şekilde çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok. Süreç için plan ve programlarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi daha da güçlendiriyoruz. Yeni anayasa ve başkanlık sürecinizin yararlı olmasını diliyor, bu süreçte gece gündüz birlikte, tek bir vücut şeklinde çalışmalarımızı yürüteceğiz." şeklinde konuştu.

DEVLETİMİZ MİLLETİYLE BÜTÜNLEŞECEK

Yeni sistemin hızlı karar alan, hızlı icraat yapan etkin bir yönetim modeli olacağına vurgu yapan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da, "Bu referandumda devlet ve millet bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacak. Bu referandum ile 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz zihniyetine ’dur’ diyeceğiz. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Ben özelde Horasan, genelde ise tüm halkımızın 16 Nisan’da çok yüksek oranda ’evet’ diyeceğine gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ışığı ve umudu görüyorum" dedi.

HORASAN EVET İLE REKOR KIRACAK

Referandumun Türkiye’nin geleceğini ilgilendirdiğini söyleyen Başkan Aydın, "Bu sistemi halkımıza tüm detaylarıyla anlatıyoruz. 16 Nisan’a kadar mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza neden evet denilmesi gerektiğini anlatacağız. Horasanın ve geleceğimiz için ’evet’ diyor. Ancak inanıyorum ki 16 Nisan’da Horasan ilçesi olarak bir evet rekor kıracağız" diye konuştu.

Başkan Öz ve Aydın, referandum gezileri kapsamında Horasan İlçe Kaymakamı Doğan Dinç’i de ziyaret etti.

Editör

Son Güncelleme: 04.03.2017 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.