BAŞBAKAN ERDOĞAN, GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Mehmet Sekmen olduğunu resmen açıkladı.

03 Aralık 2013 Salı 15:45
BAŞBAKAN ERDOĞAN, GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLADI
TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nda aralarında Erzurum'un da bulunduğu 15 ilin belediye başkan adaylarını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da yola Mehmet Sekmen ile devam edeceklerini söyledi.

Sekmen'in adaylığını açıklamadan önce Erzurum'da yapılan yatırımların yer aldığı tanıtım videosu toplantıya katılanlara izlettirildi. Tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Başbakan Erdoğan, Erzurum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un özellikle kış oyunlarıyla birlikte ciddi yatırımlar aldığına dikkat çekerek, "Kış sporlarında adını bile yeni duyduğumuz branşlarda Erzurum'da sporcuların yetiştiğini görmek insanı mutlu ediyor. Erzurum gelişiyor ve büyüyor. Büyütmeye de devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan, daha sonra "Siyasette onlarca yıldır beraber olduğumuz, aynı yolda yürüdüğümüz bir arkadaşımız" sözleriyle Mehmet Sekmen'i partisinin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı ve kürsüye davet etti.

Başbakan, ardından da AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte Erzurum Milletvekillerini de kürsüye çağırarak, Mehmet Sekmen ile birlikte kol kola poz verdi.

MEHMET SEKMEN KİMDİR?

Mehmet Sekmen, 1958 yılında Erzurum İspir’de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hava’dır. Mehmet Sekmen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kamu ve özel sektörde yöneticilik yaptı. Mehmet Sekmen Serbest Muhasebeci olarak çalıştı. Özel bir şirkette finansman yöneticiliği yaptı. Daha sonra kendi aile firmasında yönetici olarak iş yaşamını sürdürdü. Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı görevine seçilerek bu görevleri yürüttü. Ayrıca Bölgedeki birçok Kültür ve Sanat derneklerine öncülük ederek, dernek çalışmalarına katıldı ve bu derneklerde üyelik ve başkanlık görevleri üstlendi. Mehmet Sekmen Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. Mehmet Sekmen 22. Dönem İstanbul Milletvekili. Orta düzeyde İngilizce bilen Sekmen, evli ve 4 çocuk babasıdır.

AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen’in hafta sonunda Erzurum'a geleceği öğrenildi...

Editör

Son Güncelleme: 03.12.2013 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erzurum 2013-12-03 18:11:29

devam devam ... bi daha ki seçimde direk atama istiyoruz sandık falan kurup masraf etmeyin

Avatar
Dadaşlar mustafa 2013-12-03 17:50:36

Hocam erzurum bugünlerde dahada soğuk çok soğuk gelirken parke atkı eldiven getirmeyi unutmayın..... Merak ediyorum seçimi kaybederseniz erzurumda ikamet edecekmisiniz... Yok eğer kazanırsanız 5 yıl sonra... İkamet edeecekmisiniz..