BAŞARAN: AŞKALE'NİN GELECEĞİNE TALİP OLDUK

İş Adamı Enver Başaran, 2014 yerel seçimlerde AK Parti’den Aşkale belediye başkanlığına aday adayı olduğunu belirterek, bu göreve, güzel Aşkale’nin aydınlık geleceği için talip olduğunu ifade etti.

11 Kasım 2013 Pazartesi 21:29
BAŞARAN: AŞKALE'NİN GELECEĞİNE TALİP OLDUK
İş Adamı Başaran, yaptığı açıklamada, Aşkale belediye başkanı olmasını isteyen, aday adaylığına teşvik eden ve seven hemşehrileriyle beraber bu yola çıktığını ifade etti. Başaran, şöyle dedi: "Hemşehrilerimden aldığımız büyük destek ve güven duygusu içinde bu değerli, aynı zamanda da zorlu görevi üstlenmek istiyoruz. Günübirlik hesap peşinde değiliz. Düşündüğümüz her şey, tasarladığımız her proje Aşkale’nin geleceği içindir. Aşkale’yi, Erzurum’un yeni ve modern vitrini yapmak istiyoruz. Aşkale’yi birlik ve beraberlik içinde insanca yaşamanın, kardeşçe paylaşmanın ve sevgiyle kucaklaşmanın sembolü yapmayı hedefliyoruz. Amacımız, belediyeciliğe yeni bir anlam katarak halkla ilişkileri geliştirmek, temel altyapı eksikliklerini gidermek, yeşil alanları ve sosyal donatı alanlarını artırmak, çocuklara, gençlere ve kadınlara dönük sosyal projelere ağırlık vermek, kentsel dönüşüme ivme kazandırmak, ilçenin sosyal ve ekonomik açıdan kalkınmasını sağlayarak işsizlik sorununa çare bulmak olacaktır. Bütün işlerimizde ve yatırımlarımızda birlikte yönetim ve demokratik katılım ilkesiyle hareket etmeyi düşünüyoruz. İster köyde yaşasın, ister ilçe merkezinde herhangi bir mahallede yaşasın tüm hemşehrilerimin Aşkaleli olmanın ayrıcalığını hissetmesini istiyoruz."
Tek taviz vermeyeceği konunun ilçenin birlik ve beraberliği olduğuna dikkat çeken Başaran, "Tek amacımız, ilçeye ve insanımıza hizmet etmektir. Makamlar bizler için amaç değil, hizmet etme araçlarıdır. Başkanlık bize ne kazandıracak anlayışında değiliz. Biz ilçemize ve halkımıza ne kazandırabiliriz, ilçemizi nasıl geleceğe taşıyabiliriz anlayışındayız. Bu duygu ve niyetle güzel Aşkalemizin aydınlık geleceğine talip olduk. Her şey Aşkale İçin." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.11.2013 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.