AYDEMİR, AŞKALE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aşkale’de ziyaret ve incelemelerde bulundu.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 16:01
AYDEMİR, AŞKALE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aşkale’de ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Aydemir ve Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Aşkale ilçesinde yaşayan Yabalak ailesinin evine gitti. Umutlu bekleyişini sürdüren polis memurunun eşi Burcu Yabalak ile bir süre görüşen Aydemir ve beraberindekiler, aileye "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Erzurum Milletvekili Aydemir, burada yaptığı açıklamada, konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala da konuyu yakından takip ediyor. İnşallah sağ salim olarak kardeşimize kavuşacağız" dedi.

AŞKALE KAYMAKAMI’NA ZİYARET

Erzincan'ın Kemah İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Aşkale Kaymakamlığına atanan Hayrettin Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunun Milletvekili Aydemir burada yeni Kaymakam Çiçek’ten bilgi aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Çiçek’te Aydemir’e nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aşkale için bugüne kadar yapılan hizmetleri daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

GÜLLÜDERE MAHALLESİ ALİBEY MEZRASINDA İNCELEME

Yapılan ziyaretlerin ardından beraberindeki heyetle birlikte Aşkale’nin Güllüdere Mahallesi Alibey mezrasına geçen AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir; burada mezrada yaşanan konutların yenilenmesi isteğini yakından inceledi.

Mezra sakinlerinin 5543 Sayılı Kanundan yararlanma isteklerini evleri tek tek dolaşarak inceleyen Aydemir; konuyla yakından ilgileneceğini söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 05.08.2015 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.