AŞKALE'DE AKÇAY GİTTİ, KERVAN GELDİ

AK Parti Genel Merkez tarafından Aşkale İlçe Başkanlığı görevine atanan İrfan Kervan, görevini eski başkan Musa Akçay'dan devraldı. Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine partililer ve vatandaşlar katıldı.

22 Mart 2013 Cuma 14:15
AŞKALE'DE AKÇAY GİTTİ, KERVAN GELDİ
Görevini İrfan Kervan'a devren Musa Akçay yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığına aday olmak için istifa ettiğini ifade ederek, "Aşkale Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını düşündüğüm için 27 Şubat 2013 Tarihi itibariyle ben ve yönetici arkadaşlarımla beraber istifa ettik Başvuru ve değerlendirmeler sonucunda yönetimimizde görev almış İrfan Kervan’a AK Parti İlçe Başkanlığını teslim ettik. Ben parti kurucusu olarak göreve başladım ve 11 yıldır partimizde görev yaptım. Başkanlığı bıraktık ama siyaseti noktalamadık. Yeni yönetimimizin yanında hiçbir çıkar beklenmeden destekçisi ve yardımcısı olacağız. Ben gerçekten bu topluluğu bu aileyi burada görmekten mutlu oldum. Gerçekten insanların sevgisini kazanmışız Yaklaşık bir aydır Aşkale ilçe başkanı kim olacak diye gündem bir hayli yoğundu. Bu demek oluyor ki Ak Partinin ne kadar büyük siyaset anlayışı ve misyonuna sahip olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk. İlçe Başkanına yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu.
AK Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan ise, onurlu bir görevi devralmanın heyecanı içerisinde olduğunu dile getirerek, “Öncelikle bu onurlu göreve bizleri layık gören Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Erzurum Milletvekillerine ve İl Başkanımıza en kalbi şükran ve saygılarımı sunuyorum. Genel Merkezimiz tarafından bizlere tevdi edilen bu onurlu göreve layık olarak, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023 hedefi doğrultusunda partimize hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşayacağızˮdedi.
Aşkale'ye en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olacaklarını dile getiren Kervan, "AK Parti Aşkale İlçe Başkanlığı gibi onurlu, sorumluluk isteyen ve bir o kadar da ağır bir görevi Allah bize nasip etti. Geçmişte arkadaşlarımız bu görevi en layığıyla yapmışlardır. Yine bu mücadelemizde arkadaşlarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını ve her zaman partimize destek olmalarını bekliyoruz. Bize düşen ilçemizin, geleceği için partimize gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla dostluk ve dayanışma içerisinde canla başla çalışmaktır. AK Partinin kapısı herkese sonuna kadar açıktır. İlçemize ve topluma faydalı olmak isteyen, herkesi bu çatı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. Geçmişte partimize emek vermiş herkesle ortak bir akıl yürütülerek ilçemiz için en hayırlı bir yönetimin oluşturulması gayreti içinde olacağım. Öncelikli olarak önümüzdeki dönemde yerel ve genel seçimleri dikkate alarak teşkilatımızın en iyi ve en verimli şekilde çalışması için elimiz den gelen bütün gayretleri göstereceğiz" diye konuştu.
Kervan, hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşımak için çalışacaklarını ifade ederek, "Bizlerden önce görev almış olan Enver Başaran ve Musa Akçay Başkanlarımıza ve yönetimlerde görev alan tüm arkadaşlarımıza da gerçekleştirdikleri güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, devraldığımız bu hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşımanın gayretinde olacağımızı belirtmekte yarar görüyorum. Aşkale İlçe Başkanlığı görevimizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum."
Öte yandan devi teslim törenine İlçe Belediye Başkanı AK
 Partili Dr. Ahmet Yaptırmış'ın katılmaması dikkat çekti.

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2013 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birşey bulacak ya 2013-03-27 14:40:07

öküzün altında buzağı arıyor derdi o,yoksa Ahmet bey'in katılıp katılmaması onu ilgilendirmiyor

Avatar
ahmet 2013-03-23 00:37:30

belediye başkanı umrede olduğu için katılamamıştır.yoksa niye katılmasın...