AKSAK’TAN BÜYÜK ERZURUM MİTİNGİNE DAVET

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemine vurgu yaparak, 21 Mart Cuma günü İstasyon Meydanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge tüm Erzurumluları davet etti.

20 Mart 2014 Perşembe 18:16
AKSAK’TAN BÜYÜK ERZURUM MİTİNGİNE DAVET
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, önümüzdeki yerel seçimlerin mahalli bir seçim olmaktan çıktığını belirterek, şunları söyledi; “Bu seçimler, Milli İradeye sahip çıkmak ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak anlamına geliyor. Türkiye’nin 12 yılda kat ettiği mesafe ve 2023 vizyonuyla yürüttüğü projeler dünyada büyük yankı uyanırmıştır. İnşaatı devam eden 3. Köprü, 3. Havaalanı, Kanal İstanbul, hızlı tren, Ovit Tüneli ve burada sayamadığımız devasa projeler, Türkiye’nin 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedefinin en önemli ayaklarıdır. Türkiye’nin kabuğunu kırması ve dünyada etkin bir şekilde siyaset üretmesinden rahatsız olan çevreler, gezi olayları, dersane tartışmaları ve yolsuzluk sosuna batırılmış darbe girişimleriyle AK Parti’nin ve Başbakanımızın gitmesi için ellerinden gelen bütün çabayı harcamaktadırlar. Son olarak Türkiye’yi terör örgütleriyle ilişki içinde göstermeye çalışan ve bu şekilde dünyaya, İsrail gazeteleriyle ortak yayın yapanları milletimize ve Allah’a havale ediyoruz.
Türkiye’nin seçim atmosferine girdiği bir dönemde, komplolar üst üste gelmeye başladı. Gezi Parkı bahanesiyle tüm şehirlerimizde terör estirdiler. İstediler ki; çıkarttıkları olaylarla, yaptıkları eylemlerle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan diz çöksün. Başaramadılar. Allah’ın izniyle de başaramayacaklar. Çünkü AK Parti ve Başbakanımız gücünü milletten alıyor. Bu millet, Türkiye’yi kökü dışarıda olan üç-beş çapulcuya teslim etmedi, etmeyecek. Verdiğimiz mücadelenin özü budur. Onlar saldırdıkça biz kenetlenerek sağlam bir kale gibi karşılarında dik duracağız.
Biz milletimizin refahı ve huzuru için gövdemizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. İktidarımızın yaptığı hizmetler, 12 yıl önce sadece bir hayaldi. Birilerinin hayalini dahi kuramadığı hizmetleri gerçekleştirmek ancak bu vatanı ve milleti ölesiye sevmekle gerçekleştirilebilir. AK Parti 12 yıldır bunu ilke edinmiş ve hayata geçirmiştir.
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’a büyük bir muhabbet beslemektedir. Ak Parti iktidarı döneminde Erzurum’a 80 yılda gelmeyen yatırım ve hizmetler gelmiştir. Bu hizmetlerin ve yatırımların devam etmesi adına Erzurum kendine yakışanı bir kez daha yapacaktır. 21 Mart Cuma günü İstasyon Meydanının da tarihi bir miting yapacağız. Milli İradesine, Başbakanına ve ülkesine sahip çıktığını göstermek adına tüm Erzurum halkını Cuma günü saat 15.00’de İstasyon Meydanındaki büyük buluşmaya bekliyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.