AKSAK: POLİSİMİZE GÜVENİYORUZ

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılını kutlayan Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Milletimizin, Türk Polisine büyük bir güven duyduğunu söyledi.

10 Nisan 2013 Çarşamba 11:14
AKSAK: POLİSİMİZE GÜVENİYORUZ
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Polis Haftası kutlama etkinlikleri dolayısıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğüne gönderdiği mesajla, tüm polislerin 10 Nisa Polis Günü’nü kutladı.

Emniyet Teşkilatımız ve polisimizin, milletinden aldığı güçle canla, başla ve büyük bir gayretle görev yaptığını belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi: “Polisimiz, aziz milletinden ve şerefli mazisinden aldığı güçle, topluma güven duygusu aşılayan hizmetlerini, en zor şartlarda büyük bir gayret ve fedakarlıkla yürütmüştür. Emniyet teşkilatımızın bundan sonra da görevini aynı şuurla devam ettireceğine, milletçe inancımız tamdır.”

Milletimizin, polisimize büyük bir güven duyduğunu ifade eden milletvekili Aksak, “Polis Teşkilatımızın 168. Kuruluş Yılını kutluyor, tüm emniyet teşkilatı mensuplarımızın ve ailelerin 10 Nisan Polis Gününü kutluyorum. Görevleri başında şehit olan tüm teşkilat mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” diyerek tamamladı.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2013 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.