AKSAK: O’NUN DOĞUMU KARANLIKLARI AYDINLATTI

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, insanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed doğumuyla birlikte insanlığın, zulmün karanlığından, aydınlık bir devire geçtiğini söyledi.

23 Ocak 2013 Çarşamba 10:08
AKSAK: O’NUN DOĞUMU KARANLIKLARI AYDINLATTI
Gözümünüz ve gönlümüzün Sultanı Peygamberimiz, insanlığın en karanlık dönemlerinden birini örnek hayatı ile ‘Asrı Saadet Çağına’ dönüştürdüğünü belirten Muhyettin Aksak, "İçinde yaşadığımız bu çağda, O’nun oluşturduğu kardeşlik iklimine, öğütlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz" diye konuştu.

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada; “O’nun doğumu insanlığın unuttuğu iyi ve güzel hasletleri yeniden yeşerten bir doğumdur. İnsanlığın hasretle, yüzyıllar boyunca beklediği bir doğumdur. Efendimizin doğumu, biz Müslümanlar için son derece özel bir olaydır. Dünyanın yeniden kendine geldiği, bu mübarek gecenin, Peygamber efendimizin insanlığa getirdiği ve çağlara yayılan mesajının iyi anlaşılmasına vesile kabul etmeliyiz.” İfadelerine yer verdi.

Peygamber Efendimizin insanlığa getirdiği mesajın layıkıyla anlaşılmasını temenni eden Muhyettin Aksak, “Tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni tebrik eder, kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim."

Editör

Son Güncelleme: 23.01.2013 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.