AKSAK: KURBAN ADAMAKTIR

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Aksak, Kurban Bayramının “adamak ve teslimiyet” olduğuna vurgu yaptı.

03 Ekim 2014 Cuma 17:13
AKSAK: KURBAN ADAMAKTIR
Kurban Bayramının milletimize ve Müslümanlara bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulunana AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, bu bayramda da dayanışma ve kardeşliğin bir önceki bayramda daha yoğun olarak yaşanmasını dilediğini söyledi.

Özellikle İslam coğrafyasında yaşanan acılara dikkat çeken milletvekili Muhyettin Aksak, ülkemiz ve milletimiz kardeşlerine yardım etmede ve onlara kol kanat germede tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti. Aksak, “Bizim anlayışımız ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir.’ anlayışıdır. Kurban Bayramı bizim için et bayramı değildir. Kurban, bizim için Allah’a adamak, Allah adına kestiğimiz kurbanlarımızı teslimiyet duygusuyla yine Allah adına infak etmektir. Kurban; komşuluğun, kardeşliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, bir ve beraber olmanın bayramıdır. Bu güzel duygu ve hasletler millet olarak bizim karakterimizdir ve bizi biz yapan değerlerimizdir. Bayramlarda yaşadığımız bu duyguları bütün hayatımızda yaşarsak her zaman birlik oluruz ve hiçbir musibet bize, milletimize zarar veremez” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberliğin sadece bayramlarda değil hayatımızın tamamında yer almasını temenni etti.

“Erzurumlu hemşehrilerime, Aziz Milletimize ve bütün İslam Âleminin bolluk ve bereket içinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Allah, bayram sevincimizi, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışma duygularımızı daim kılsın. Adına kestiğimiz kurbanlarımızı kabul buyursun” ifadelerini kullanan Muhyettin Aksak, “Tüm Türkiye’nin, yurt dışında bulunan vatandaşların ve İslam dünyasının Mübarek Kurban Bayramı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.10.2014 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.