AKSAK, BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 18:27
AKSAK, BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Muhyettin Aksak, basının asli görevinin haber vermek olduğunu belirttiği açıklamasında, özgür, tarafsız ve doğru haberciliğinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

İfade ve düşünce özgürlüğünün öneminin altını çizen milletvekili Aksak, şöyle konuştu: “24 Temmuz düşünce ve ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırıldığı gün olması dolayısıyla önemli bir tarihtir. Düşünce ve ifade özgürlüğü insanın en önemli özgürlüklerinin başında gelmektedir. Gazeteciler bugün bir çok farklı mecrada görevleri ifa etmektedirler. Gazete, radyo, tv, internet ve sosyal ağlarla çok hızlı ve anında hedef kitleye ulaşılabilir bir hale gelmiştir. Bu sebeple doğru ve tarafsız yayın çok büyük önem taşımaktadır. Basın sektöründe çalışmak büyük özveri istemektedir. Bununla birlikte büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Yapılan haberlerin doğru ve tarafsız olması kadar milli ve manevi değerlerimizi de dikkate olarak yapılması gerekmektedir.

Basınımızın özgür ve tarafsız olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle; Erzurum’da ve tüm Türkiye’de görev yapan medya mensuplarımızın Basın Bayramını kutluyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 24.07.2013 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.