AKDAĞ: KADINLARA GÖSTERİLEN ŞİDDET ASLINDA ACİZLİĞİN, ZAVALLILIĞIN BİR İFADESİDİR

Erzurum’da kadınlar tarafından düzenlenen “El Emeği Kadın Buluşması” sergisine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kadınlara yönelik şiddeti hiçbir zaman kabul etmediklerini belirterek, “Kadınlara gösterilen şiddet aslında acizliğin, zavallılığın bir ifadesidir" dedi.

admin
admin
08 Mart 2017 Çarşamba 23:07
AKDAĞ: KADINLARA GÖSTERİLEN ŞİDDET ASLINDA ACİZLİĞİN, ZAVALLILIĞIN BİR İFADESİDİR

Memleketi Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Havuzbaşı Kent Meydanında düzenlenen “El Emeği Kadın Buluşması” sergisinin açılışını yaptı. Burada kadınlara kırmızı karanfil dağıtan Bakan Akdağ, yaptığı konuşmada kadına şiddeti kınadı.

Bakan Akdağ, "Buradan tüm dünyaya, Türkiye’ye sesleniyorum. Kadınlarımıza karşı şiddeti asla kabul etmiyoruz. Şiddetin hiçbir türlüsünü kabul etmiyoruz. Ama kadınlara gösterilen şiddet aslında acizliğin, zavallılığın bir ifadesidir. Bunu asla kabul etmiyoruz. Bununla sonuna kadarda mücadele etmeye kararlıyız" dedi.

SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ, İSPİR'DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Erzurum'un İspir ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Erzurum'daki gezi ve incelemelerinin ardından İspir'e geçen Bakan Akdağ, ilçe meydanında halka hitap etti. 16 Nisan da yapılacak olan referanduma değinen Bakan Akdağ, "Bu referandum, bir partinin referandumu değildir. Bu referandum, Türkiye'nin geleceğinin referandumudur." dedi.

Bakan Akdağ, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade ederek, "Rabbimizin izni ile güçlü, refah içerisinde, milletin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye, her geçen gün daha da kuvvetleniyor." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.