AK PARTİ MERAKLA BEKLENEN TARİHİ AÇIKLADI

AK Parti'de, önümüzdek yerel seçimler için adaylık başvurusu yapacakları için başvuru süresinin 21 Ekim'de başlayacağı bildirildi.

13 Eylül 2013 Cuma 20:42
AK PARTİ MERAKLA BEKLENEN TARİHİ AÇIKLADI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti'nin belediye başkan adaylarının teşkilatlar nezdinde yapılacak temayül yoklamalarından sonra Genel Merkez'ce belirleneceğini açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen MKYK toplantısında alınan yerel seçim kararını sosyal paylaşım sitesi twitter hesabı üzerinden açıkladı. Çelik, mahalli seçimler için başvuruda bulunacak olan kadın adaylardan yüzde 50, engelli vatandaşlardan ise yüzde 75 daha az başvuru ücreti alınacağını bildirdi.
MKYK'da alınan karara göre AK Parti'nin tüm seçim çevrelerinde seçime katılacağını ifade eden Çelik, AK Parti'nin belediye başkan adaylarının teşkilatlar nezdinde yapılacak olan temayül yoklamalarından sonra Genel Merkez'ce belirleneceğini bildirdi.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2013 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.