AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SORGUN’DAN, SEKMEN’E ZİYARET

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

admin
admin
01 Kasım 2016 Salı 23:50
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SORGUN’DAN, SEKMEN’E ZİYARET
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte Başkan Sekmen ile görüşen Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, ziyarette Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Sekmen ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyetimizi ilimizde ağırlayarak Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını anlattık. Yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışına sahip olan AK Belediyeler, Türkiye’de yerel kalkınmayı sağlayan kurumlardır. Vatandaşa en yakın yerde ve en kısa sürede hizmet eden bizler mutlu ve müreffeh bir Erzurum için gece gündüz çalışmaktayız” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.