AĞRI’NIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Ağrı Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2013’ün Ağrı için gelişim yılı olacağını ifade etti.

01 Ocak 2013 Salı 08:46
AĞRI’NIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ



Cengiz DURULAR

AK Parti Ağrı Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2013’ün Ağrı için gelişim yılı olacağını ifade etti. Çelebi, bir yılın daha geride bırakıldığını, 2012’de Ağrı’nın gelişmesi için çaba içerisinde olduklarını belirtti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, “2013 yılında hep birlikte el ele vererek Ağrı’mızın refahı ve gelişmesi için daha fazla çalışmalar yapmak hedefimiz olacaktır. Bu duygularla yeni yılın huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, bu vesileyle Ağrı merkez, Diyadin, Doğubayazıt, Eleşkirt, Hamur, Patnos, Taşlıçay ve Tutak ile Ağrı dışında bulunan tüm hemşehrilerimin, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, selam ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2013 08:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre 2013-01-07 17:01:49

hepinizz aynisınız hicbirsey yapmiyorsunuz sadece kendi cikarlariniz pesindesinizzz. milleti kandirmaktann baska ne yapiyorsunzz.yediginiz butun haklar size haram olsunnn