SORGUHABER YAYINA BAŞLADI

Köklü bir basın geçmişine sahip olan Erzurum’da, yeni bir haber portalı daha yayına başladı.

05 Eylül 2013 Perşembe 16:58
SORGUHABER YAYINA BAŞLADI
Sorgu Haber ismiyle gazeteci Hanifi Aksakal’ın yönetiminde okurlarıyla buluşan haber sitesinin yayınına Arapça ve Türkçe besmele ile başlaması dikkat çekti. 

www.sorguhaber.com adlı internet sitesi ilk tıklandığında ekran kaplama yoluyla Arapça ve Türkçe besmele ve altında yayındayız yazısı ile okurlarını karşılayan haber sitesinin Erzurum’da daha şimdiden takipçilerinde önemli oranda artış gözleniyor.

Hanifi Aksakal yönetiminde ki yayın ekibi hiçbir haber sitesinde bulunmayan yeni yazar kadrosundan oluşuyor. Atatürk Üniversitesi Mikrobiyoloji Ana Bilim dalı başkanı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, ulusal ve yerel basında gazetecilik deneyimleri olan Erhan Akpınar, Ekonomi haberlerinin vazgeçilmez isimlerinden Doğu TV Haber Müdürü Gamze İspirli, Osman Yalçın, Bilal Uygur, Mehmet Seçer ve Salih Yalçın ve Muhammet Lütfü Aksakal’dan oluşan kadrosuyla Sorgu Haber’in önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceği görülüyor.

AKSAKAL; FARKIMIZI FARK ETTİRECEĞİZ

Mesleki kariyerinde 19 yılı devirdiğini söyleyen Sorgu Haber internet sitesi yöneticisi Hanifi Aksakal, özellikle Erzurum’da kamuoyuna yansımayan haberlerin gün yüzüne çıkmasında çaba göstereceklerini söyledi. Aksakal, “Sitenin ilk açılış sayfasında dikkat çeken Arapça ve Türkçe besmele ile yayına başladık. Farklı yayıncılık anlayışımızın ilkini bu şekilde yapalım dedik. Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte siyasi haberlere de ağırlık verip özellikle yapacağımız anketlerle halkın nabzını tutacağız. Haber sitemiz Erzurum halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 05.09.2013 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.