SEYYAH NARMAN’DA

Erzurum uydudan yayın yapan televizyon kanalı Kardelen’TV’de yayınlanan seyyah programı bu hafta Narman ilçesine misafir oldu.

27 Mart 2013 Çarşamba 11:31
SEYYAH NARMAN’DA
Kardelen Televizyonu'nda yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Yakup Çağlayan’ın yaptığı Seyyah programının Narman'daki çekimlerini tamamlandı.

Doğu Anadolu’nun köy yaşantısını, mutfak kültürünü, geleneklerini, köy seyirlik oyunlarını, kahvehane kültürünü, ilçelerini ve kasabalarını belgesel niteliğinde ekranlara yansıtan seyyah programı bu hafta Narman ilçesini tanıtıyor.

Özellikle batıda yaşayan doğuluların yoğun ilgi gösterdiği program geçen hafta Uzundere ilçesine konuk oldu. Büyük bir beğeni ile başlanan program Her Cuma günleri saat 18:00’da Kardelen TV ekranlarında yayınlanıyor.

Narman Belediyesi'nin katkıları ile yapılan çekimlerde Peri bacaları, Aşık Sümmani Baba gibi Narman’ın tanıtımına farklı bir katkı yapacak programda İlçenin önemli tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinden de görüntüler alındı.

Programın sunucusu Yakup Çağlayan, çekim ekibi ile birlikte Narman’da olmaktan dolayı memnun olduğunu belirterek kendilerine destek veren Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyene, teşekkür etti. Program Yönetmeni Murat Tikici ise amaçlarının Erzurum başta olmak üzere Anadolu'daki güzellikleri ekrana en güzel şekliyle ve en güzel görüntülerle taşımak olduğunu ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2013 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.