GAZETECİLER ERZURUM POLİS RADYOSUNUN KONUĞU OLDU

Erzurum’da görev icra eden yerel ve yaygın basın kuruluş temsilcisi gazeteciler, 94. 6 frekansından yayın yapan Polis Radyosu’nun konuğu olarak kentteki polisiye habercilik konularını dinleyicilere aktardılar.

14 Kasım 2013 Perşembe 13:43
GAZETECİLER ERZURUM POLİS RADYOSUNUN KONUĞU OLDU
Polis Radyosu, Foto Film ve Basın Protokol Şubesinin öncülüğüyle gerçekleşen programa Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Ersin Ersoy, Polis Radyosu ve Foto Film Şube Müdürü Fatih Terzi, Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tufan Akkar ve gazeteciler katıldı. Radyo programı öncesinde İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve gazeteciler, kentteki polis- basın ilişkisi, haber almada dayanışma, kamu yararına hizmet yapan iki kuruluş temsilcilerinin iletişimi ve benzeri konularda istişarede bulundular.

İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Erzurum’da görev yapan gazetecilere yasalar çerçevesinde teşkilat olarak kolaylık sağladıklarını belirterek daha da güzel çalışmalara imza atılacağını kaydetti.

İstişare sonrasında gazeteciler Polis Radyosunda polisiye haberciliği dinleyicilere aktardılar.

Sunuculuğunu Enes Okumuş'un yaptığı programa konuk olan İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Muhabiri Özge Bozo, kentte özellikle asayiş olaylarında gazetecilerin biraz daha risk taşıdıklarını belirterek, okuyucu ve izleyicileri en doğru ve tarafsız biçimde bilgilendirmek amacıyla hareket ettiklerini, gazetecilik meslek etik kuralları çerçevesinde görevlerini icra ettiklerini söyledi.

Programa konuk olan diğer gazetecilerde mesleğin güzel ve zor yanlarını dinleyicilerle paylaştılar.

Program emniyet teşkilatı mensupları ve gazetecilerin toplu fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2013 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.