EGE VE ERZURUM’UN GÜNDEMI BIR ‘TIK’ KADAR YAKIN

Ege Bölgesi’nin yeni haber portalı Ege Olay, bölge halkı ve Erzurumluların nabzını tutuyor. Genel Yayın Yönetmenliği’ni Taner Kılıç ve Genel Koordinatörlüğü’nü de Recai Uygur’un yaptığı www.egeolay.com, internet haberciliğinde bir marka olmayı hedefliyor.

08 Şubat 2013 Cuma 14:58
EGE VE ERZURUM’UN GÜNDEMI BIR ‘TIK’ KADAR YAKIN
Erzurumlu gazetecilerin öncülüğünde kurulan haber portalı, tıklanma oranını güç geçtikçe artırıyor. Genel Koordinatör Uygur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, internet portalının Türkiye, Ege Bölgesi ve Erzurum’un gündemini yakından takip ettiğini söyledi. Uygur, “Basın ilke ve etik kuralları doğrultusunda, doğru, ve tarafsız haberciliği benimseyen haber portalımız siyasetten ekonomiye, sağlıktan spora, emniyetten magazine kadar birçok alanda okuyucularını bilgilendiriyor” dedi. Genel Yayın Yönetmeni Taner Kılıç da, tecrübeli gazetecilerden oluşan bir ekiple internet dünyasına hizmet ettiklerini belirtti. Kılıç, “Günümüzde internet haberciliği yapan bazı siteler, habercilikten çok mesleki etik kurallarının dışında bir politika sergiliyor. Bizler sadece tarafsız haberciliği ilke ediniyoruz. Biz; doğru ve tarafsız haberciliği özümsüyoruz. Şuan iyi bir tıklanma oranına ulaştık. Amacımız bölgede tek olmak” diye konuştu.
Kılıç ayrıca, www.egeolay.com sitesinde Prof. Dr. Ahmet Berhan Yılmaz, Gazeteci Mehmet Şener,  Ahmet Aydın Akansu, Osman Ünver ve Gamze Atal gibi usta kalemlerin yer aldığını sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2013 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.