EGC'DEN VALİ ALTIPARMAK'A 'HOŞGELDİNİZ' ZİYARETİ

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Altıparmak'a ‘Hoş geldiniz’ ziyarette bulundu.

22 Haziran 2013 Cumartesi 22:28
EGC'DEN VALİ ALTIPARMAK'A 'HOŞGELDİNİZ' ZİYARETİ
Kadir Sabuncuoğlu başkanlığındaki Erzurum Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Öztürk Akkök, Reşat Çakır, Vedat Refayeli, Metin Barlak ve Ela Karasu, görevine yeni başlayan Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sabuncuoğlu’nun cemiyet faaliyetleri hakkında bilgi verdiği ziyaret, samimi bir hava içerisinde geçti. EGC Başkan Vekili Öztürk Akkök de, Vali Altıparmak’a Erzurum'un tarihi ve turistik yerlerinin fotoğraflarından oluşan ‘Kar şehri Erzurum’ kitabını hediye etti.
Ziyaretten son derece memnun kaldığını söyleyen Vali Altıparmak ise gazetecilerden kentin sorunları hakkında bilgi aldı. EGC üyeleri Vali Ahmet Altıparmak’a yeni görevinde başarı dileğinde bulunarak makamdan ayrıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 22.06.2013 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.