BAYGINLIK GEÇİREN KADIN MUHABİRE BAKAN RAMAZANOĞLU İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Bakan Ramazanoğlu, program sırasında baygınlık geçirerek yere yığılan bir muhabire ilk müdahalede bulunarak sağlık görevlileri gelinceye kadar başından ayrılmadı.

admin
admin
25 Mart 2016 Cuma 18:05
BAYGINLIK GEÇİREN KADIN MUHABİRE BAKAN RAMAZANOĞLU İLK MÜDAHALEYİ YAPTI
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Bakan Ramazanoğlu, program sırasında baygınlık geçirerek yere yığılan bir muhabire ilk müdahalede bulunarak sağlık görevlileri gelinceye kadar başından ayrılmadı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, devlet korumasında barınan çocuklara yaklaşık 1 ay önce verdiği sözü yerine getirmek üzere bugün Erzurum’a geldi. Ramazanoğlu’nu, Erzurum havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve mülki amirler karşıladı. Palandöken dağında bulunan Polat Renaissance'de düzenlenen Aile ve Sosyal Hizmetler Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, burada Türkiye’nin birçok ilinden gelen vali yardımcıları, kaymakamlardan oluşan mülki amirlere seslendi.

“BAYGINLIK GEÇİREN KADIN MUHABİRE BAKAN RAMAZANOĞLU İLK MÜDAHALEYİ YAPTI”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun mülki amirlere sertifika vermesi sırasında haberi takip eden Muhabir Hümeyra Pardeli, bir anda baygınlık geçirerek yere yığıldı. Muhabirin bayıldığını gören Bakan Ramazanoğlu, etrafını saran kalabalığın açılmasını sağlayarak ilk müdahalede bulundu. Muhabirin ellerini ve yüzünü ovuşturarak, dilini ısırmaması için müdahalede bulunan Ramazanoğlu, sağlık ekipleri gelinceye kadar Hümeyra Pardeli’nin başucundan ayrılmadı. Kısa sürede sağlık ekiplerinin gelmesiyle birlikte bayılan muhabir ambulansa götürülerek tedavi edildi.

DOĞUTÜRK Ailesi olarak; değerli meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizle, acil şifalar dileriz.



Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.