İŞTE 2013'ÜN İLK BEBEĞİ

Erzurum'da yeni yılın ilk bebeği, 'Muhammet Umut' oldu.

01 Ocak 2013 Salı 16:01
İŞTE 2013'ÜN İLK BEBEĞİ
Muhammet Umut Bebek'in annesi Jale Güngörmez, bir kız çocuğu olduğunu bugünde bir erkek çocuk sahibi olduğunu belirterek yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini istedi. 

Erzurum Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesinde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Muhammet Umut Güngörmez, hastane çalışanlarının ilgi odağı oldu.

Anne Jale Güngörmez, 2 kilogram 558 gram olarak dünyaya gelen ve 'Muhammet Umut' adını verdikleri oğullarının ikinci çocukları olduğunu belirterek, 2013 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen oğluyla büyük bir sevinç yaşadıklarını söyledi. Hemşirelerin getirdiği bebeği kucağına alarak seven anne Güngörmez, yeni yılın ilk bebeği olan oğluna sarılarak büyük bir mutluluk yaşadı.

Erzurum Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi’nde gördüğü ilgi ve hizmetten son derece memnun olduğunu belirten anne Jale Göngörmez, yeni yılın herkese sağlık mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2013 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.