HARUN CİCİ'DEN 40. YIL KATALOĞU

Mesleğinde 40. yılını kutlayan dünyaca ünlü kuaför Harun Cici, tüm model kreasyonlarını kataloglaştırarak, sektöre ve moda dünyasına armağan etmeye hazırlanıyor.

05 Ekim 2012 Cuma 09:58
HARUN CİCİ'DEN 40. YIL KATALOĞU

Dünyaca ünlü kuaförü Harun Cici, 2013 senesinin saç modellerine ve renklerine yön vermeye devam ediyor. Cici, tüm model kreasyonlarını 40. yıl anısına kataloglaştırıyor. Harun Cici; 40 manken, 40 saç modeli ile fotoğraf ve video çekimlerine başladı. Cici'nin kataloğunda saç modellerinin fotoğraflarının yanında saç kesimleri, renklendirmeler, topuz ve saç örgülerinin yapılışını sergilediği DVD filmi de 40. yıl onuruna tüm sektöre armağan edecek. 2013 yılı içerisinde yurt içinde 40 ve yurt dışında 40 sosyal etkinlik programına katılacak olan Harun Cici, ilkini Ukrayna'da yaptığı "Çocuk Gelinlere Hayır" tiyatral şovunu da sahneleyecek.

Editör

Son Güncelleme: 05.10.2012 11:26
Anahtar Kelimeler:
Harun Cici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.