Dadaş kızı reklam yıldız oldu!

Dadaş kızı reklam yıldız oldu!

admin
admin
23 Eylül 2021 Perşembe 06:41
Dadaş kızı reklam yıldız oldu!

Vedat REFAYELİ

Dünyaca ünlü bir beyaz eşya ve ev-mutfak aletleri üreticisi, yeni piyasaya çıkan otomatik çay demleme makinesinin reklamını bir dadaş kızıyla yaptı.

Daha önce Çay-Kur tarafından Rize’de düzenlenen çay demleme yarışmasında onca yarışmacı arasında birinci olan ve PUSULA’da da haberini yaptığımız Erzurum Narmanlı Gülhanım Sarı Delihasan, şimdi de gündeme bir reklam filmiyle geldi.

Çekimleri otel işletmecliği yaptığı Rize’de gerçekleşen reklam filminde oynayan Gülhanım Sarı Delihasan, çay demleme konusunda olduğu kadar oyunculukta da marifetli olduğunu ortaya koydu.

‘’ Otomatik Çay Makinesi özel demleme teknolojisi ile çayınızı otomatik olarak demler, çay yapraklarını tam zamanında demden ayırır. Çayınız her dem taze kalır!’’ diye mesaj veren ve memleketi Erzurum’da da turizm işi hedefleyen Gülhanım Sarı Delihasan aslında bir kimyager.

Genç hemşehrimizi tebrik ediyor, oyunculuk yolunda da başarılarının devamını diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.