Babam sağolsun!

Babam sağolsun!

admin
admin
01 Mayıs 2019 Çarşamba 11:49
Babam sağolsun!

Vedat REFAYELİ

TRT’nin emektar sayılı nefesli saz sanatçılarından Bayram Şengül’e rakip geliyor, hem de evin içinden! Oğul Ahmet Oğuz Şengül de ticaret dururken tercihini babasının sanatı olan nefesli sazdan yana yaptı.

Artık küçük yaşlarda başladığı mey ve zurnayı babası ile birlikte konserlerde çalmaya başlayan Ahmet Oğuz, yeteneği ile babasının da tahtını şimdiden sallamaya başladı. İlk olarak TRT Erzurum Radyosu’nun Çocuk ve Gençlik Korosu’nun proğramında babası ile yan yana seyrettiğim Ahmet Oğuz’un müzik eğitimi de aldığını öğrenince yolunun açık olduğunu da gözlemledim.

Mey ve zurna çalan Ahmet Oğuz, babası Bayram Şengül’ü ‘rol model’’ gördüğünü belirtirken, nihayi amacının halen sözleşmeli olarak çalıştığı TRT’de kadrolu sanatçı olmak olduğunu söyledi.

‘’ Yanında kala kala elbette ki ben de çalmaya merak sardım. Eğitim Fakültesi Müzik Bölümünü de okumam, amcam Cengiz Şengül’ün de teşvikiyle tamamen nefesli sazlarda karar kıldım’’ diyen genç sanatçı, kolunda altın bilezik taşıdığı için ‘’Babam sağolsun’’ diyor.

Baba Bayram Şengül de yetenekli olduğuna inandığı oğlunun kendisi gibi aynı sanatı icra edecek olmasından hem mutluluk hem de onur duyacağını bildirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.