KAVAZ’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

MÜSİAD Erzurum Şubesini ziyaret eden AK Parti Palandöken Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sıddık Kavaz, yapacağı projeler hakkında Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’e bilgi verdi.

06 Kasım 2013 Çarşamba 17:56
KAVAZ’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
Adalet Bakanlığı Müsteşarlık Özel Kalem Bürosu Şube Müdürü Mehmet Sıddık Kavaz, AK Parti’den Erzurum Merkez İlçe Palandöken Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu. Kavaz, MÜSİAD Erzurum Şubesi’ni zayeret ederek, Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ile Teşkilatlanma Komisyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Altan Arslan ile görüştü. Hazırladığı projeleri Dr. Bekmez ile Arslan’a anlatan Kavaz, görev tebliğ edilmesi halinde Erzurum’un daha da gelişmesi için başta büyükşehir belediyesi olmak üzere, alt kademe belediyeleri ile uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Sadece belediyelerle de kalmayıp halkla koordineli bir şekilde hareket edeceklerini ve onların düşüncelerine de önem vereceklerini kaydeden Kavaz, Erzurum’un özellikle kış ve sağlık turizmi açısından dünyanın sayılı kentleri arasında yeralması için çalışacaklarını kaydetti. Palandöken ilçesinin tam bir kış turizm cenneti olduğuna dikkat çeken Kavaz, mesleki hayatında edindiği devlet tecrübelerini halk ve kurumlar arası ilişkilere yansıtarak, birlik ve beraberlik içerisinde projelerini olumlu sonuçlandıracağını iddia etti.

Bu arada, MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’de belediye başkan aday adayı Mehmet Sıddık Kavaz’a seçim sürecinde başarılar dileyerek, “Erzurum ve memleketimiz için hayırlı hizmetlere imza atacak yöneticilerin iş başına gelmesinden mutluluk duyarız.”dedi.

Dr.Bekmez, Kavaz’ın ulsal ve uluslararası faaliyetleri olan MÜSİAD gibi Türkiye’nin önemli bir sivil toplum kuruluşunu ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kavaz’a başarılar diledi.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2013 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.