.. Ve o esnada Bekçi Bekir girer sahneye

admin
admin
29 Şubat 2024 Perşembe 10:22
.. Ve o esnada Bekçi Bekir girer sahneye

Vedat REFAYELİ

Tiyatro sanatı ile ilgilenenler özellikle bilir.

Genelde tiyatro metinleri için kullanılan bir kelimedir tekst.

Bir süreden beridir Büyükşehir Belediyesi İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen iki oyundan biri olan merhum Sebahattin Bulut’un Meşhedi Kamber Ali’nin Berber dükkanı oyununda izleyicilere büyük bir sürpriz yapıldı ve adeta tekstde yeralmış gibi Bekçi Bekir olarak hepimizin tanıdığı ünlü oyuncu Hacı Ali Konuk bir anda sahneye girdi.

Emrah Çılgı, Şerif Avcı ve Yakup Çağlayan gibi usta oyuncuların yeraldığı oyunun bir sahnede bir anda Bekçi Bekir’i gören izleyiciler, hoş ve neşeli dakikalar yaşadı.

Oyuncuların isteği üzerine daha önce hiç provasını yapmadığı, izlemediği oyunun içinde biranda kendini bulan Hacı Ali Konuk, tecrübesini konuşturdu ve hem de hareketli bir sahnede oyuncular ile birlikte oynama ayrıcalığını yaşattı.

Tamamen doğaçlama gerçekleşen bu bölümde kısa süreli de olsa karşılıklı oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Sanki daha önce aynı sahnede aynı oyuncular ile oynamış gibi hiç bütünlüğün bozulmaması, Seksenler dizisinden daha çok tanıdığımız Erzurumlu ünlü sanatçının profesyonelliğini gösterirken, kuşkusuz en çok kazanan da böyle bir sürprizi beklemeyen izleyiciler oldu.

Kendi şehrinde belki de ilk defa böyle bir olaya tanıklık eden Hacı Ali Konuk, yoğun ilgi karşısında salondan ayrıldı, İstanbul uçağına zor yetişti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.