Daha bu salonlara sığmaz taşarım!

Palandöken Belediyesi’nin kurduğu Musiki korosuna artık stadyum yakışır.

admin
admin
14 Mart 2024 Perşembe 07:55
Daha bu salonlara sığmaz taşarım!

Vedat REFAYELİ

Palandöken Belediyesi, bir süre önce kurduğu, bir çok konser verdiği Türk Musikisi Topluluğu ile bir farkındalığa imza attı.

Selçuk İçoğlu’nun şefliğinde en son merhum sanatçı Müslüm Gürses’in anısına bir konser veren topluluk, büyük bir izdiham ile karşılaştı ve artık yeni, başka bir sahife açılacağını da müjdeledi.

Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın da artık konservatuar vaad etmesine varan bir başarı hikayesi ile karşı karşıya kalan müzik topluluğuna Necip Fazıl, İbrahim Erkal ve Efgan Ala gibi kültür merkezlerinin kapalı salonları da yetmez oldu, stadyum gündeme geldi.

Artık kapalı salonları taşan bir seyirci topluluğu ile karşı karşıya kalan Türk Musikisi Topluluğu için bundan sonraki konserin stadyumda yapılması zorunlu hale geldi.

Müslüm Gürses için düzenlenen anma konserinde yer bulamayanların serzenişleri, yeni tedbirler alınmasını zorunlu kılarken, sanatseverlerin bu isteğine artık kayıtsız kalınmayacağı da gün gibi aşikar hale geldi.

Başkanı ve müzik ekibini bu sanatsal atağından dolayı tebrik ederken, konsepti ile çok oynamadan aynı hız ve heyecanla yeni konserlere yelken açılmasını istediğimizi belirtiyor, bu yolda yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.