Serum yedi, öyle oynadı

Erzurum’un en eski tiyatrocularından Semih Yetimoğlu’nun yönetimindeki Erzurum Şehir Tiyatrosu, tek perdelik Sosyete oyunu ile Türkiye turnesine çıktı.

admin
admin
08 Aralık 2023 Cuma 11:49
Serum yedi, öyle oynadı

Vedat REFAYELİ

En son İsmail Saib Sencer Kütüphanesinin tiyatro sahnesinde Sosyete’yi sahneye koyan Şehir Tiyatrosu yönetmeni Semih Yetimoğlu, başrol oyuncusu Ercan Seval’i hastaneden getirerek sahnede oynattı.

Aşırı soğuk algınlığından dolayı gripal enfeksiyona yakalanan Ercan Seval’e Bölge Eğitim Hastanesi’nde serum takviyesi yapıldı.

Serum yedikten sonra Ercan Seval’i oyunun sahneleneceği salona getiren Semih Yetimoğlu, böylelikle önceden davetiyeleri gönderildiği için salonda bekleyen tiyatroseverleri fazla bekletmedi.

Önemli bir rol üstlenen Ercan Seval’in serumla oynamasına rağmen hastalığını seyircilere belli etmemesi sebebiyle büyük bir alkışı haketti.

Seyirciler de zaten serumla oynadığı açıklanan Seval’i oyun bitiminde ayakta alkışladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.