VİCDANSIZLAR

Erzurum’da ölü bir bebeği koli içerisine koyarak cami avlusuna bıraktılar. Erzurum Cinayet Büro ekiplerince yapılan araştırmada, özel bir hastanede doğum sırasında ölen bebeğin, annesi tarafından cami avlusuna bırakıldığı belirlendi.

17 Aralık 2012 Pazartesi 09:22
VİCDANSIZLAR

Cengiz DURULAR'ın haberi

Erzurum’da bir anne, doğum sırasında ölen bebeğini girdiği bunalımın etkisiyle cami avlusuna bıraktı. Edinilen bilgiye göre, Hasan-i Basri Mahallesi Rabia Hatun Camisi’nin avlusunda görülen koliyi şüpheli bulan çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen Erzurum Asayiş Cinayet Büro ekiplerince yapılan kontrolde, koli içerisinde ölü bir bebeğin olduğu tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Erzurum Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ölü bebeğin cesedi, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında başta Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi olmak üzere kentteki bütün hastaneleri araştıran Cinayet Büro ekipleri, bebeğin Erzurum’da özel bir hastanede dünyaya geldiğini ve burada öldüğünü belirledi. Cinayet Büro daha sonra ölen yavrusunu cami avlusuna bırakan vicdansız anneyi buldu. Genç kadın hakkında adli işlem yapıldı. Bu arada, genç kadının 9 ay büyük bir özlemle beklediği bebeğinin ölü doğması sonrası şoka girdiği ve bunalımın etkisiyle bebeği cami avlusuna bıraktığı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2012 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.