PANTOLON YAKALANDI

Erzurum’da suç literatüründe ‘Pantolon’ olarak tanınan ve cezaevinden yeni çıkan hırsız, son icraatinde yakayı ele verdi.

06 Eylül 2012 Perşembe 09:19
PANTOLON YAKALANDI

Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Masası ekipleri, ‘Pantolon’ lakaplı H.A’yı son icraatinde yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, kentteki suç literatüründe ‘Pantolon H.’ olarak tanınan H.A, geç saatlerde Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa semtinde bir eve girdi. H.A (26), ev sahibinin durumu fark etmesi sonucu apartmanın birinci katındaki dairenin penceresinden atlayarak kaçmaya başladı. Durumun bildirilmesi üzerine alarma geçen Erzurum Asayiş Şube ekipleri, olay mahallinin yer aldığı yerleşim biriminde H.A’yı aradı. Şüpheli hareketlerinin ardından  polis otosunu görerek kaçmaya çalışan Pantolon H., Gamp Caddesi’nde bir apartmanın koridorunda saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. H.A, emniyette alınan ifadesinin ardından Erzurum Adliyesi’ne sevk edildi. Pantolon H., savcılıktaki ifadesi sonrası sevk edildiği mahkemece ‘Hırsızlık’ suçundan tutuklandı.

 

Suç dosyası kabarık

H.A’nın suç dosyası oldukça kabarık. Ev ve ikamet hırsızlıklarında usta olan H.A, 4.5 ay önce tahliye  olmasına karşın belirli aralıklarla yeniden suça karışmış. Özellikle evlere giren ve ikametlerde yaşayanların pantolonlarındaki paraları alarak ünlenen ve lakabı da buradan gelen hırsızın tıpkı bir çocuğun parmak yapısına benzeyen sağ eli, olaylardaki kıvraklığını gösteren en büyük özelliği...

Editör

Son Güncelleme: 06.09.2012 09:30
Anahtar Kelimeler:
Hırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.