JANDARMA’DAN ÇETE OPERASYONU

Erzurum’da İl Jandarma komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda Okullar, Milli İstihbarat Teşkilatı ve Özel Kuvvetler Komutanlığı adına düzenlenmiş sahte evraklar, askeri malzemeler, bilgisayar ve CD’ ler ile 1 adet tabanca ele geçirildi.

19 Haziran 2013 Çarşamba 12:03
JANDARMA’DAN ÇETE OPERASYONU
Edinilen bilgiye göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yakutiye ve Horasan ilçelerinde suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında nitelikli dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarını işleyen şüphelilere yönelik Erzurum il merkezinde toplam üç ayrı adreste yapılan aramalarda S.A, G.E ve F.T’ye ait olduğu tespit edilen, Askeri Okullar, Milli İstihbarat Teşkilatı ve Özel kuvvetler Komutanlığı adına düzenlenmiş sahte evraklar, askeri malzemeler, bilgisayar ve CD’ ler ile bir adet tabanca ele geçirildi.

Ele geçirilen evraklar, bilgisayarlar ve tabancaya el konulurken. Jandarma ekiplerince şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

Editör

Son Güncelleme: 19.06.2013 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.