FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ TOPLANTISI

Erzurum Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nün organizasyonuyla kentteki fahri trafik müfettişlerine yönelik Polisevi’nde toplantı düzenlendi.

30 Aralık 2012 Pazar 16:26
FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ TOPLANTISI

Emniyet Müdür Yardımcısı Ersin Ersoy’un başkanlık ettiği toplantıya, Erzurum Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakkı Kaynak ile fahri trafik müfettişleri katıldı. Toplantıda Emniyet Müdür Yardımcısı Ersoy ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kaynak, şehirde sivil olarak görev yapan ve her zaman ihbar tutanağı düzenleme yetkisine sahip fahri trafik müfettişlerinin sorularını cevaplandırdı. 2012 yılı içerisinde toplam 708 adet ihbar tutanağı düzenleyen fahri trafik müfettişleri, toplu ulaşımda görev yapan araçların fazla yolcu aldığını belirtti. Şerit ihlali, hatalı park, kırmızı ışık ihlali, trafik işaret ve levhalarına uymama, cep telefonu ile konuşma gibi önemli konularda tutanak düzenleyebilme yetkisine sahip olan fahri trafik müfettişleri, kent trafiğiyle ilgili hazırladıkları raporları Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine iletti.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.