DADGAR YAKALADI

Erzurum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, yurt içi ve yurt dışında tanınan ünlü uyuşturucu kaçakçısı Dadgar’ı Erzurum’da yakaladı.

11 Aralık 2012 Salı 09:21
DADGAR YAKALADI

Cengiz DURULAR

Erzurum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, yine önemli bir operasyona daha imza attı. Yurt içi ve yurt dışında tanınan ünlü uyuşturucu kaçakçısı İran uyruklu Dadgar, Erzurum’da yakalandı. Erzurum KOM, İran’dan İstanbul ve Avrupa’ya uyuşturucu kaçakçılığı yapmak üzere Maku’dan yola çıkan İran uyruklu Reza DADGAR ASL’nin Erzurum güzergahını kullanacağı istihbaratı üzerine kentin bütün giriş ve çıkış noktalarını ablukaya aldı. İran plakalı TIR Çevre Yolu’nda durduruldu. Narkotik detektör köpeği Pascal’ın da katıldığı operasyonda, Dadgar’ın kullandığı TIR ve dorsesi, didik didik arandı. Aracın kupa kısmında bulunan yatağın içinde battaniyeye sarılı vaziyette beyaz şeffaf naylona sarılı 2 paket halinde toplam daralı ağırlığı 238 gram olan en pahalı uyuşturucu maddesi olarak bilinen Metamfetamin ele geçirildi. 1 Kilogramı Avrupa’da 100 bin dolara satılan maddenin kaçakçılık işinde en nadir bulunan ve son derece önemli olan bir uyuşturucu maddesi olduğu bildirildi. Erzurum KOM’da sorguya alınan Dadgar, çıkarıldığı mahkemece “Uyuşturucu madde nakletmek ” suçundan tutuklandı.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2012 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.