ÇOCUK GÖZÜNDE POLİS

Şenkaya İlçe Emniyet Amirliği tarafından ilköğretim 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Çocuk Gözünde Polis” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

18 Ocak 2013 Cuma 09:42
ÇOCUK GÖZÜNDE POLİS
Ödül töreni Şenkaya İMKB 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşti.Düzenlenen ödül töreninde öğrencilere “Sevimli Kahraman” filmi izlettirildi. Öğrencileri filmi büyük bir keyifle izlediler. Emniyet personeli minik yüreklerle iç içeydi. Öğrenciler polislere küçük yüreklerindeki büyük sevgiyi gösterdiler.

İlçe Emniyet Amiri İlhan Urhan, “Minik öğrencilerle daha yakından tanışma şansımızı artırmak için bu tür etkinliklere ağırlık vereceğiz. Yarının geleceği olan çocuklarımıza polislik mesleğini sevdirmek için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Ayrıca öğrencilerle yüz yüze olan görüşmelerimizde merak ettikleri konular hakkında bilgi veriyoruz.” dedi.

Ödül töreni; resim yarışmasında 1. olan Yedinisan İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Duygu Pala’ya ödülünü İlçe Kaymakamı Murat Şener, 2. olan Hüseyin Köycü Ortaokulu 2/A sınıfı öğrencisi Egemen Karaoğlu’na ödülünü İlçe Emniyet Amiri İlhan Urhan ve 3’ncü olan Şenkaya İMKB 75 Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu 2/A öğrencisi Dilan Demir’e ödülünü Yedinisan İlkokulu Müdürü Muhlis Kara’nın vermesi ile sona erdi.

Ödül törenine İlçe Kaymakamı Murat Şener, İlçe Emniyet Amiri İlhan Urhan, emniyet personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2013 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.