AYTO ÜYELERİ ERZURUM’U GEZDİ

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile kardeş oda olan Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum’un tarihi ve turistik yerlerine hayran kaldı.

07 Mart 2013 Perşembe 15:54
AYTO ÜYELERİ ERZURUM’U GEZDİ
Erzurum’daki ziyaret ve toplantıların ardından kentin tarihi ve turistik yerlerini gezen AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri, gördükleri misafirperverlikten dolayı ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Erzurum halkına teşekkür ettiler. Erzurum’da Aziziye ve Mecidiye tabyaları başta olmak üzere, Erzurum Kalesi, Çifte Minareli Medrese, Yakutiye Medresesi gibi tarihi yerleri ve 2011 Üniversiteler Arası Kış Oyunları kapsamında yapılan spor tesislerini gezen Aydınlı konuklar, tarihi Rüstem Paşa Çarşısı’nda da alış-veriş yapma imkanı buldu.

İki gün süren Erzurum gezisinde güzel anlar yaşadıklarını dile getiren AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Meclis Başkanı Saim Özakalın başta olmak üzere kendilerine ilgi gösteren ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine, Genç ve Kadın Girişimciler kurullarının başkan ve üyeleri ile personeline teşekkür etti. AYTO Başkan Dokuzlu, her iki oda arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da gelişeceğini belirterek, bundan Aydın ve Erzurum’un fayda göreceğine inandığını söyledi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, daha önce protokol imza töreni için Aydın’a gittiklerini ve büyük misafirperverlik gördüklerini kaydederek, kardeşlik köprüsünün iki şehri birbirine güçlü bir şekilde bağlayacağını dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2013 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.