Açana seviniyor, kapanana üzülüyoruz!

admin
admin
04 Nisan 2024 Perşembe 13:01
Açana seviniyor, kapanana üzülüyoruz!

Vedat REFAYELİ

Son zamanlarda özellikle tekstil sektöründe önemli gelişmelerin yaşandığı Erzurum’da, yeni işletmeye açılan firma ile ne kadar övünüyorsak, kapanan olduğu zaman da adeta kahroluyoruz.

En son 3 bine yakın işsizin istihdamını sağlayacak olan bavul imalathanesinin açıldığı Erzurum’da sevindirik olurken, yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren bir firmanın kapanması, sevincimizi kursağımızda bıraktı.

Yaklaşık 6o kişinin istihdam edildiği 1.Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil atölyesi, girdilerin artmasını gerekçe göstererek, çalışanlarını işten çıkardı, devasa tesisin kapısına da kilit vurdu.

Önemli marka firmalara üretimin yapıldığı bu firmanın kapanması, moralleri bozarken, tek tesellimiz en azından alanda tecrübe edinen çalışanların başka atölyelerde çalıştırılacak olması.

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2024 12:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekstilOSB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.