UYANIK VATANDAŞ DOLANDIRICILARI SUÇÜSTÜ YAKALATTI

Erzurum’da hesabının FETÖ'ye karıştığı bahanesiyle dolandırılmaya çalışılan vatandaş, uyanık davranarak dolandırıcıları suçüstü yakalattı.

admin
admin
14 Mart 2017 Salı 23:14
UYANIK VATANDAŞ DOLANDIRICILARI SUÇÜSTÜ YAKALATTI

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da Ş.G. isimli ev hanımını telefonla arayan dolandırıcılar, hesabının FETÖ'nün eline geçtiğini söyledi. Dolandırıcıların, "Suçluları yakalamamız için vereceğimiz hesaba para yatırmanız gerekli" sözlerinden rahatsız olan Ş.G. polisle irtibata geçerek durumu anlattı. Daha sonra Ş.G.’yi tekrar arayan dolandırıcılar parayı bir çöp kutusunun kenarına bırakmasını istedi. Dolandırıcıların istediği yere parayı bıraktıktan sonra uzaklaşan Ş.G. paraları almaya gelen F.B., A.B. ve A.B. isimli dolandırıcıları suçüstü polise yakalattı.

Suçüstü yakalanan dolandırıcılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFetöSuçüstü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.