SAVCIYI ŞEHİT EDEN TERÖRİST ‘KIRMIZI BÜLTENLE’ ARANIYOR

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ı tabancaya vurarak şehit ettikten sonra kaçan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Barış Batur, Erzurum 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gıyaben yargılandı.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 15:39
SAVCIYI ŞEHİT EDEN TERÖRİST ‘KIRMIZI BÜLTENLE’ ARANIYOR
Erzurum 4'ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen PKK’lı terörist Barış Batur’un Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ı öldürmek suçundan 'devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak, suç işlemek için kurulan silahlı örgüte üye olmak, terör amaçlı tasarlayarak kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek ve iştirak' suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası isteniyor.


KIRMIZI BÜLTÜNLE ARANMASINA DEVAM

Erzurum 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ı kasten öldürmek suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve kırmızı bültenle aranan katil zanlısı PKK’lı Barış Batur’un gıyaben yargılanmasına devam edildi.

Mahkeme, Barış Batur hakkında yakalama kararı ve ‘kırmızı bültenle’ aranmasının devamına karar verdi.

Editör

Son Güncelleme: 29.07.2013 15:40
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTeröristSavcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.